Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Suvalkijos g., Kybartų m., Vilkaviškio r. sav.,
Šiaurės g., Kybartų m., Vilkaviškio r. sav.,
Švyturio g., Kybartų m., Vilkaviškio r. sav.,
T. Daugirdo g., Kybartų m., Vilkaviškio r. sav.,
Taikos g., Kybartų m., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaušiniai 60 ml pieno 160 ml tarkuoto permezano sūrio 160 ml džiūvėsėlių 2 šaukštai smulkinto džiovinto raudonėlio 1šaukštas paprikos miltelių 0,25 šaukto maltų juodųjų pipirų 2
kg susmulkintos vištienos be kaulų ir odos 130 ml tirpinto sviesto arba margarino
Gaminimas: Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių Celsijaus. Iškloti didelį negilų kepimo indą kepimo popieriumi. Mažesniame inde išplakti kiaušinį ir pieną. Negilioje lėkštėje
sumaišyti permezano sūrų, džiūvėsėlius, raudonėlį, papriką ir pipirus. Pamerkti vištienos gabalėlius į kiaušinių ir pieno plakinį, nuvarvinti skysčio perteklių. Apvolioti džiūvėsėlių ir prieskonių mišinyje. Išdėlioti apvoliotus vištienos gabalėlius ant kepimo popieriumi išklotos skardos,
taip, kad gabalėliai nesiliestų. Apšlakstyti tirpintu sviestu. Kepti 30-50 minučių (priklausomai nuo gabalėlių dydžio), kol gražiai apskrus. Kepimo metu, gabalėlių neliesti ir nevartyti. Patiekti su ryžiai ir salotomis. Mėsos patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|