Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 kiaušiniai
60 ml pieno
160 ml tarkuoto permezano sūrio
160 ml džiūvėsėlių
2 šaukštai smulkinto džiovinto raudonėlio
1šaukštas paprikos miltelių
0,25 šaukto maltų juodųjų pipirų
2 kg susmulkintos vištienos be kaulų ir odos
130 ml tirpinto sviesto arba margarino


Gaminimas:
Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių Celsijaus.
Iškloti didelį negilų kepimo indą kepimo popieriumi.
Mažesniame inde išplakti kiaušinį ir pieną. 
Negilioje lėkštėje sumaišyti permezano sūrų, džiūvėsėlius, raudonėlį, papriką ir pipirus.
Pamerkti vištienos gabalėlius į kiaušinių ir pieno plakinį, nuvarvinti skysčio perteklių.
Apvolioti džiūvėsėlių ir prieskonių mišinyje.
Išdėlioti apvoliotus vištienos gabalėlius ant kepimo popieriumi išklotos skardos, taip, kad gabalėliai nesiliestų. Apšlakstyti tirpintu sviestu.
Kepti 30-50 minučių (priklausomai nuo gabalėlių dydžio), kol gražiai apskrus. Kepimo metu, gabalėlių neliesti ir nevartyti. Patiekti su ryžiai ir salotomis.  Mėsos patiekalas paruoštas!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai