Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 83-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 84-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 85-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 86-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg žuvies filė (lydekos, lašišos, menkės ir t.t.) 1 šaukštelis druskos 1 šaukštelis čiobrelių 150 g sviesto 0,5 arbatinio šaukštelio džiovintų petražolių 2 šaukštai citrinos
sulčių
Gaminimas: Žuvies filė įtrinkite druska, čiobreliais ir petražolėmis. Žuvį apipilkite citrinos sultimis. Palikite šaldytuve žuvį pasimarinuoti bent 2 valandoms. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir kiekvieną žuvies filė gabaliuką apkepkite (po 1 min). Apkepintą
žuvį sudėkite į folija išklotą kepimo skardą. Žuvį uždenkite folija ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę 20-30 minučių. Skanaus :)
|
|
|
|
|