Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aukstosios mokyklos mokytojas,
Nigerijos dramaturgas, pirmasis juodaodis afrikietis, gaves Nobelio literaturos premija,
Nykstantis elniu seimos gyvunas, gyvenes Rytu Azijoje, isliko zoologijos soduose,
Auksciausia pasaulio zole, turinti apie 8000 ziedu, auganti P. Amerikoje,
Sventasis Izraelio Dievo vardas,
Daugiabučio Namo Taikos g. 2, Naujosios Akmenės Mieste Savininkų Bendrija,
Daugiabučio Namo Taikos g. 15 Savininkų Bendrija,
Daugiabučio Namo T. Masiulio g. Nr. 11, Kaune Savininkų Bendrija,
Daugiabučio Namo Šviesos g. Nr. 12, Grigiškės, Vilniuje Savininkų Bendrija,
Daugiabučio Namo Svajonių g. 10, Vilniuje Savininkų Bendrija,
Kėnių g., Papušynės k., Tauragės r. sav.,
Medelyno g., Papušynės k., Tauragės r. sav.,
Obelų g., Papušynės k., Tauragės r. sav.,
Šilalės g., Papušynės k., Tauragės r. sav.,
Gluosnių g., Pilsūdų k., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 Kamemberto sūrio ritinėlis 1 sauja kepimui paruoštų miško grybų 2 česnako laiškų stiebelių 2 šviežio mairūno ar raudonėlio lapelių 1 šaukštas smulkiai sukapoto baltojo svogūno 1
žiupsnelis druskos, pipirų 1 šaukštas alyvuogių aliejaus 1 šaukštelis sviesto 1 žiupsnis rudojo cukraus 30 ml sauso balto vyno
Gaminimas: Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių temperatūros. Išpakuoti sūrį, jį paguldyti ant lengvai alyvuogių aliejumi patepto kepimo
popieriaus lapo. Lapo kraštus užlankstyti ir surišti vielute ar virvute. Sūrį orkaitėje kepti apie 8 minutes. Kol sūris kepa, įkaitinti mažą keptuvę su trupučiu alyvuogių aliejaus ir sviestu. Į keptuvę dėti svogūną ir grybus, įberti druskos, pipirų, rudojo cukraus, viską lengvai apkepinti. Kai
grybai lengvai apkepa, supilti vyną, sumažinti temperatūrą ir pakepti dar keletą minučių. Žoleles susmulkinti ir suberti į grybus. Kamembertui iškepus, nukirpti vielutę ar virvutę, atlankstyti popieriaus kraštus ir ant sūrio viršaus sudėti karštus grybus.Patiekti su mėgstama duona ir valgyti
kamembertą bei grybus tepant ir dedant ant duonos riekelės. Skanaus! Išmokite prancūziškų patiekalų gaminimo paslapčių Čiop Čiop Prancūzijos virtuvės kursuose spalio 27 d. Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia. Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook
puslapyje.
|
|
|
|
|