Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vyr. vardas, kiles is lot. kalbos, reiskia "ilgi plaukai",
Vyr. vardas, kiles is lot. kalbos, reiskia "jura",
Vyr. vardas, kiles is lot. kalbos, reiskia "kuklus, padorus",
Vyr. vardas, kiles is lot. kalbos, reiskia "laimingas",
Vyr. vardas, kiles is lot. kalbos, reiskia "lauro medis, lauro sakele, lauru vainikas",
Smėlio g., Klemiškės II k., Klaipėdos r. sav.,
Smeltaitės g., Klemiškės II k., Klaipėdos r. sav.,
Plantožės g., Klipščių k., Klaipėdos r. sav.,
Rytų g., Klipščių k., Klaipėdos r. sav.,
Šilelių g., Klipščių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kilogramas ungurio, 4 juodieji pipirai, 2 lauro lapeliai, 2 svogūnai, 1 salieras, 1 morka, Druskos truputį Petražolių truputį Truputį citrinos
griežinėlių
Gaminimas: Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinama druska). Nuluptas ungurys supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą su prieskoninėmis daržovėmis ir kepamas orkaitėje apie 30 min. (palaistomas atsiradusiu
skysčiu). Tiekiamas ungurys pusdubenyje, papuoštas citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais. Keptą ungurį, užpiltą marinatu ar pomidorų padažu, galima tiekti kaip šaltą užkandį.
|
|
|
|
|