Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g menkės
500 g rūkytos šoninės
7 bulvės
200 g šparaginių pupelių (šviežių arba šaldytų)
200 g žirnelių (šviežių arba konservuotų)
1 svogūnas
1 poras
3 skiltelės česnako
0,5 stiklinės pieno
2 v. š. sviesto
200 ml grietinėlės
žuvies prieskoniai
druska
 


Gaminimas:
Nuplaukite, supjaustykite griežinėliais, pagardinkite prieskoniais žuvį ir palikite bent 15 minučių pasimarinuoti.
Rūkytos šoninės riekeles susukite kartu su žuvies gabalėliais.
Bulves nulupkite, nuplaukite ir išvirkite.
Išvirusias bulves sutrinkite į košę.
Į bulvių košę supilkite pieną, sudėkite sviestą, pagardinkite druska, suberkite griežinėliais pjaustytus porus, susmulkintą svogūną, išvirtas bei susmulkintas šparagines pupeles, žirnelius, išspaustą česnaką ir viską gerai išmaišykite.
Pasigamintą bulvių košę dėkite į molinį kepimo indą, apšlakstykite grietinėle.
Į tą patį kepimo indą sudėkite žuvies ir šoninės suktinukus.
Kepkite apie 30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai