Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
4 didelės bulvės
500 g varškės
4 v. š. majonezo
120 g fermentinio sūrio
3 skiltelės česnako
2a. š. malto džiovinto baziliko
druska
malti juodieji pipirai
2 v. š. alyvuogių aliejaus
Gaminimas:
Bulves švariai nuplauname, nušveičiame su šepetuku, perpjauname pusiau ir kiekvienoje puselėje padarome po duobutę įdarui.
Įdarui viename dubenyje sumaišome varškę, majonezą, išspaustą česnaką, baziliką, druską ir pipirus.
Bulvių vidų patepame aliejumi, pabarstome druska ir įdarome pasigamintu varškės įdaru.
Ant viršaus užbarstome tarkuotu sūriu.
Kepame 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai