Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodybų g., Aukštelkės k., Šiaulių r. sav.,
Spindulio g., Aukštelkės k., Šiaulių r. sav.,
Uosių g., Aukštelkės k., Šiaulių r. sav.,
Vėjo g., Aukštelkės k., Šiaulių r. sav.,
Vienybės g., Aukštelkės k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kulninės 3 česnako skiltelės 4 salierų stiebai 3 morkos 2 svogūnai 6 saulėje džiovinti pomidorai aliejus kepimui 3 šaukštai miltų 1 žiupsnelis druskos 1 žiupsnelis
rozmarino 1 žiupsnelis čiobrelio šviežiai malti juodieji pipirai 100 ml baltojo vyno 1 čili pipiras
Gaminimas: Aliejuje pakepinti česnaką, svogūnus, salierų stiebus ir morkas (stambokai supjaustytas). Miltus sumaišyti su druska. Kulninę pabarstyti maltais
pipirais ir šiek tiek druskos. Mėsą pavolioti miltuose ir apkepinti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Į gilų troškintuvą sudėti apkeptas daržoves, ant viršaus sudėti apkeptą mėsą, pabarstyti rozmarinais ir čiobreliais, įdėti čili pipirą, supilti vyną ir apie 200 ml vandens, uždengti indą ir
troškinti ant silpnos ugnies 1 val. Galima ir orkaitėje ugniai atspariame inde, skonis bus dar geresnis.
|
|
|
|
|