Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rasytojas, romanu "Maras", "Svetimas", dramos "Kaligula", autorius (liet.) ,
Kam tos geles, jei ..... zydi,
Zemelapio linija, jungianti taskus su vienodomis vidutinemis metinemis, menesinemis ar kokio kito periodo temperaturomis,
Meile buna ir ....,
Popieziaus Jono Pauliaus II tikroji pavarde,
Ryto 4-oji g., Lyverių k., Klaipėdos r. sav.,
Ryto g., Lyverių k., Klaipėdos r. sav.,
Skinijos g., Lyverių k., Klaipėdos r. sav.,
Upės 1-oji g., Lyverių k., Klaipėdos r. sav.,
Upės 2-oji g., Lyverių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 svogūnas arba svogūnų laiškai 2 bazilikos lapeliai 0,5 l sultinio 2 šaukštai miltų 2 šaukštai grietinės šaukštas sviesto
Gaminimas: Į keptuvę dedame sviestą ir miltus.
Juos pakepiname keletą minučių.Tada pilame sultinio ir maišome, kol tirštėja įdedame grietinę. Tada supilame sultinį. Pilame tiek, kokio tirštumo norime padažo. Tada pridedame daug smulkintų svogūnų. Pagardiname prieskoniais. Naudojame prie keptos silkės.
|
|
|
|
|