Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g pievagrybių
2 svogūnai
2 raudonos paprikos
2 žalios paprikos
4 pomidorai
250 g ryžių
150 ml baltojo vyno
500 ml daržovių sultinio
100 g žirnelių (šaldytų)
100 g alyvuogių
2 skiltelės česnako
6 šaukštai chereso
1,5 šaukštelio maltos arba rūkytos paprikos
4 šaukštai alvuogių aliejaus
Čiobrelių
Druskos
Pipirų


Gaminimas:
Susmulkinkite česnaką, sumaišykite jį su 2 šaukštais aliejaus, malta paprika ir cheresu. Šiuo mišiniu pamarinuokite pievagrybius ne mažiau nei 8h šaldytuve.
Susmulkinkite svogūnus, pomidorus supjaustykite kubeliais. Įkaitinkite likusį aliejų, apkepkite svogūnus, sudėkite pomidorus ir išmaišykite.
Sudėkite ryžius, supilkite baltąjį vyną ir daržovių sultinį. Uždenkite keptuvę ir troškinkite apie 25 min. Praėjus 15 min sudėkite pasmulkintas paprikas, alyvuoges, grybus ir žirnelius. Įberkite prieskonių.
Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai