Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Angelavos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Anapilio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Amatų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Aludarių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Alšėnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g virtų ryžių su ciberžole 1 sauja žirnelių 1 svogūnas 100 g virtos vištienos filė 1 sauja virtų išlukštentų krevečių 1 sauja virtų moliuskų Druska Pipirai 50 g
pievagrybių Sviestas kepimui
Gaminimas: Ryžius, jūros gėrybes ir vištieną išvirti druskuotame vandenyje, svogūnus susipjaustyti kubeliais, pievagrybius griežinėliais. Svogūnus pakepinti šiek tiek keptuvėje ant sviesto, berti žaliuosius žirnelius ir pievagrybius, kai suminkštės,
dėti vištienos file, moliuskus ir krevetes, dar šiek tiek pakepinti ir užberti ryžius. Viską gerai išmaišyti ir kepinti. Prieš pabaigą paskaninti patiekalą prieskoniais. Skanaus :)
|
|
|
|
|