Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ožkinių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ožkinių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ožkinių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ožkinių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ožkinių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 ml grietinėlės 250 ml natūralaus jogurto (naudojau „Dobilas“ jogurtą su braškėmis) 2 šaukštai miltelinio cukraus 2 lapeliai želatinos (arba birios želatinos) 0,5 lazdelės
vanilės (arba birios vanilės) 0,5 stiklinės aviečių (arba braškių, žemuogių)
Gaminimas: Grietinėlę supilti į nedidelį puodelį, suberti miltelinį cukrų, įmesti išvalytą vanilės lazdelę (arba įberti vanilinio cukraus) ir kaitinti ant nedidelės ugnies, kol sušils, bet
neužvirs! Želatiną išbrinkyti ir supilti į grietinėlę ir maišyti, kol visiškai ištirps. Į masę įmaišyti jogurtą, desertą išpilstyti į apvalias formeles (arba kitokias) ir per naktį palikti šaldytuve. Prieš tiekiant pasiruošti uogas, pertrinti su cukrumi iki vientisos masės. Prieš
tiekiant panakotą, išimti iš indelių, dėti į lėkštes, šalia uogų tyrės. Estetiška puošti šokolado juostele arba tarkuotu šokoladu. Skanaus Jums ir Jūsų svečiui!
|
|
|
|
|