Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mamontovo slapyvardis,
Ivykiu seka laiko nuoseklumu,
Telekomunikaciju kompanija, pagaminusi mobiliu telefonu modelius: sl10, s10 active, s10, s11,
Pasmauge Dezdemona,
Nesutaikomas priesininkas, varzovas,
Pakvisčio g., Ukrinų k., Mažeikių r. sav.,
Pocaičių g., Ukrinų k., Mažeikių r. sav.,
Povilo Plechavičiaus g., Ukrinų k., Mažeikių r. sav.,
Repšių g., Ukrinų k., Mažeikių r. sav.,
Saulės g., Ukrinų k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g veršienos (Abbacchio) 200 g kiaulienos 200 g žąsienos 200 g paukštienos kepenėlių 10 riekelių lašinių 1 šaukštas sviesto 4 kiaušiniai 1/2 stiklinės grietinėlės (30%) 1
šaukštas bulvių krakmolo 1 svogūnas 2 skiltelės česnako prieskoniai:4 žirneliai kvapniųjų pipirų, 10 žirnelių karčiųjų pipirų, šaukštelis mairūno, šaukštelis druskos, žiupsnelis muskato riešuto 1 taurelė konjako 1 taurelė vyšninės
Gaminimas: Veršieną, kiaulieną
ir žąsieną užpilti 2 stiklinėmis vandens, įmesti nuluptą svogūną, česnaką, kvapniuosius bei karčiuosius pipirus (po 10 žirnelių), mairūną ir druską. Užvirinti, sumažinti ugnį ir toliau virti, kol vanduo visiškai išgaruos. Keptuvėje karštame svieste trumpai pakepinti kepenėles (viduje turi likti
rausvos). Kepenėles perdėti į dubenėlį, užpilti vyšnine ir palikti valandai. Išvirtą mėsą kartu su kepenėlėmis ir prieskoniais 3 kartus permalti mėsmale su smulkiu sieteliu. Į masę sudėti grietinę, cukraus pudrą, konjaką, kiaušinius, bulvių krakmolą bei muskato riešutą ir kruopščiai
išmaišyti. Indą kepimui iškloti lašinių riekelėmis, sudėti masę, iš viršaus padėti lašinių riekeles, įstatyti į didesnį indą ir įpilti į jį tiek vandens, kad siektų pusę formos aukščio. Kepti 1,5 val. orkaitėje, įkaitintoje iki 180°C (jeigu vanduo išgaruos, reikia vėl
įpilti). Iškeptą paštetą ataušinti (tik tada galima nuimti nuo viršaus lašinių riekeles), papuošti šviežiais vaisiais ir apipilti stingstančia apelsinų želė.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,2 kg vištų kepenėlių 300 g sviesto 100 ml brendžio 1 svogūnas druska malti juodieji pipirai
Gaminimas: Svoguną sukepkite su trečdaliu sviesto, sudėkite kepenėles,
apkepkite truputį, sudėkite likusį sviestą, druską, pipirus pagal skonį. Supilkite brendį. Jokiu būdu neperkepkite. Turi būti vos iškepę. Sumalti viską su blenderiu ir suverst į indą. Būkit atsargūs su brendžiu, kažkuriuo momentu keptuvėje jis greičiausiai užsidegs. Geriau neturėkit nieko
greit užsiliepnojančio šalia. Kepenų masę smulkinkit tiek kiek jum patinka, t.y. koks paštetas jum labiau patinka. Jei be gabaliukų - visai sutrinkit į piurė. Kadangi paštetą valgysit šaltą - druskos dėkite gan daug, turi būt lyg truputį persūdyta. Kai atšals bus pats tas. Skanaus.
|
|
|
|
|