Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pas Pelenę, V. Klimantavičienės Iį, Grožio Salonas,
Pas Paolo, Picerija,
Pas Nerą, N. Kvederaitienės firma,
Pas Močiutę, A. Jatužio Iį, Parduotuvė,
Pas Metą, Kavinė, A. Ulbinaitės Bergenija IĮ,
Juodvarnių Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 23-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 26-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g miltų 1 kiaušinis 200 g minkšto sviesto 1 trynys 1 šaukštelis druskos 30 g džiovintų baravykų 0,5 batono 50 ml pieno 1 svogūnas 400 g kiaulės mentės 8
šaukštai riebios grietinės 2 morkos druskos pipirų 1 šaukštelis mairūno (Kvapusis mairūnas)
Gaminimas: Iš miltų, sviesto, kiaušinio, 7-8 šaukštų šalto vandens, žiupsnelio druskos išminkykite tešlą. Suformuokite rutulį, valandą palaikykite šaldytuve. Mirkykite
grybus karštame vandenyje 20 min. Išmirkykite piene batoną. Mėsą, smulkintus svogūnus, batoną ir išmirkytus bei nuspaustus grybus sumalkite mėsmale. Sudėkite grietinę, pasūdykite, įberkite pipirų ir mairūno, atšaldykite. Nuskuskite morkas, pavirkite jas 10 min., išimkite. Kekso formą
ištepkite riebalais. Iškočiokite tešlą, 2/3 jos sudėkite į formą taip, kad būtų išlindę maždaug 2 cm kraštelio. Sudėkite 1/2 faršo, padarykite įdubimų, į kuriuos sudėkite morkas, apdėkite likusiu faršu, užlenkite tešlos kraštus, viršų patepkite tryniu. Uždenkite likusiu tešlos gabalu, padarykite
jame dvi skylutes. Kepkite 50 min. 200°C temperatūros orkaitėje.
|
|
|
|
|