Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vilniaus g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Vilties g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Vingio g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Vyšnių g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Žagarės g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Patisonai, 600 gramų Kvietiniai miltai, 200 gramų Mielės, truputį Taukai (kiaulių), tirpinti, 0.5 stiklinės Citrinų sultys, truputį Druska, truputį Kiaušiniai, 1
vienetas
Gaminimas: Paruošiama tešla - miltai su kiaušiniu ir mielėmis, šiek tiek vandens išmaišomi. Tešla turi būti tiršta.
Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, iš abiejų pusių apveliami tešla ir iškepami taukuose. Iškepti patisonai sudedami į pašildytą
pusdubenį ir apšlakstomi citrinos sultimis.
|
|
|
|
|