Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
0,5 stiklines (225 ml) šilto vandens
2 arbatiniai šaukšteliai sausų mielių
2 stiklinės šilto pieno
115 g sviesto, išlydyto ir dar šilto
0,5 arbatinio šaukštelio druskos
2 valgomi šaukštai cukraus
2 stiklinės miltų
2 kiaušiniai
0,25 arbatinio šaukštelioo valgomos sodos


Gaminimas:
Receptas adaptuotas iš Marion Cunningham knygos "The Breakfast Book"
1. Persijoti miltus.
2. Į didelį dubenį supilti šiltą vandenį, suberti mieles ir leisti keletą minučių pastovėti, kol Cmielės ištirps.
3. Į ištirpintas mieles supilti šiltą pieną, lydytą sviestą, suberti sijotus miltus, cukrų ir druską. Viską gerai išplakti mikseriu, kad neliktų sausų miltų gumulėlių.
4. Dubenį uždengti plėvele ir palikti nakčiai kambario temperatūroje, kad tešla pakiltų.
5. Prieš kepant vaflius, įkaitinti elektrinę vaflinę, nustačius ją and karšciausios įmanomos temperatūros.
6. Į pakilusią tešlą sudėti išplaktus kiaušinius ir sodą. Gerai išmaišyti. Pilti tešlą į įkaitusią vaflinę. Kepti, kol vafliai gražiai paruduos.
7. Prie vaflių nepamirškite patiekti klevų sirupo!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai