Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rasytojas ir filosofas, kuriam priskiriama fraze "As nepritariu tam, ka tu sakai, bet ginsiu iki mirties tavo teise tai sakyti",
Rasytojas Markas .....,
Rasytojas, apysakos "Kapitono dukte", dramu "Borisas Godunovas", "Slykstusis riteris" autorius (liet.) ,
Rasytojas, apysaku "Kandidas", "Zadigas", "Mikromegas", tragediju "Zaira", "Cezario mirtis" autorius (liet.) ,
Rasytojas, dramu "Peras Giuntas", "Leliu namai", "Brandas" autorius (liet.) ,
Aušros g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Dičiūnų g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
J. Biliūno g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
J. Gagarino g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Joniškėlio g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 porcijų: 200g baltos duonos, 1/8 l grietinėlės, 1kg viščiuko krūtinėlių, 500g lašinukų, 1 ryšelis petražolių, 1/2 ryšelio marūnų, 150g pievagrybių, 1 didelis svogūnas
(smulkiai pjaustytas), 60g sviesto, 2 kiaušiniai, 20ml konjako, 100g pistacijų, druskos, pipirų, muskatų, 2 v.š. džiūvėsėlių, papuošimui- 2 lauro lapeliai.
Gaminimas: Iš anksto įkaitinti orkaitę iki 160 laipsnių. Baltą duoną supjaustyti gabalėliais ir
pamerkti į grietinėlę. Viščiukų krūtinėles ir lašinukus smulkiai sumalti mėsmale. Prieskonines daržoves ir pievagrybius stambiai sukapoti ir su svogūnais patroškinti svieste. Atvėsinti ir sumalti mėsmale kartu su duonos ir grietinėlės mirkalu. Sudėti į mėsą, įmušti kiaušinius, supilti konjaką,
suberti pistacijas, prieskonius ir išmaišyti, kad masė taptų vientisa. Dar kartą paskaninti. Formą ištepti riebalais ir apibarstyti džiūvėsėliais. Sukrėsti mėsos masę ir papuošti lauro lapeliais. Formą dėti į vandens vonelę. Kaitinti 75 minutes. Patiekti toje pačioje formoje arba ant padėklo,
papuošus salotų lapeliais ir citrinų skiltelėmis. Aptepas paruoštas!
|
|
|
|
|