Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Prancuzu tapytojas (1849-1903m.) "Niekada daugiau", "Is kur mes atejome? kas mes? kur mes einame? ", "Geltonas kristus" autorius,
Prancuzu tapytojas (1859-1891m.) "Pasivaiksciojimas Gran-zatt saloje", "Cirkas" autorius,
Prancuzu tapytojas (1863-1935m.) "Sauletas juros krantas", "Pusryciai" autorius,
Prancuzu tapytojas (1864-1901m.) "Mulen ruzas", "Sokis mulen ruze" autorius,
Prancuzu tapytojas (1869-1954m.) "Buduaras", "Raudonas kambarys", "Dirbtuve", "Sokis" autorius,
1-asis takas, Alytaus m., Alytaus m. sav.,
2-asis takas, Alytaus m., Alytaus m. sav.,
A. Baranausko g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
A. Jonyno g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
A. Juozapavičiaus g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 stiklinė perlinių kruopų 1,5 l kiaulienos sultinio 1 vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys 2-3 džiovinti baravykai 1 morka 1 svogūnas druska pipirai lauro lapai (Lauro
lapas) aliejus
Gaminimas: Perlines kruopas brinkiname per naktį, o tada išverdame. Morką bei svogūną susmulkiname, pakepame su aliejumi ir sudedame į sultinį. Į sultinį sudedame ir grybus, knorr buljonetę, įberiame pipirų, druskos, lauro lapų. Verdame 20
min. Tada sriubą perkošiame. Į sriubinę dedame kruopų, grybų ir užpilame sultiniu. Jei grybai dideli, galime juos susmulkinti. Siūlome valgyti su grietine.
|
|
|
|
|