Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ribiškių Didžioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ribiškių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ribiškių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ribiškių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ribiškių takas, Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 l persikų: 4 - 5 persikų 2 svogūnų 50 ml silpno cukraus sirupo 50 ml baltojo vyno acto 0,5 a. š. SANTA MARIA akmens druskos 0,5 a. š. SANTA MARIA RED HOT aitriųjų paprikų
dribsnių
Gaminimas: Nulupkite persikus ir supjaustykite gabalėliais. Nulupkite svogūną ir supjaustykite griežinėliais. Visus produktus sudėkite į puodą ir kaitinkite 5–7 minutes. Jei norite aitrumo, įberkite aitriųjų paprikų dribsnių. Paruoštą čatnį
laikykite šaldytuve. Patarimas! Čatnis idealiai tinka prie ant grotelių ar orkaitėje keptos mėsos, žuvies ir įvairių rūšių sūrio.
|
|
|
|
|