Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 kiaušiniai
0,25 šaukštelio druskos
0,25 šaukštelio vanilės
0,75 puodelio cukraus
0,75 puodelio mišinio pyragams
1 šaukštas romo
4 dideli persikai, nulupti, be kauliukų ir supjaustyti
1 puodelis grietinėlės
0,5 puodelio miltinio cukraus


Gaminimas:
Suplakite mikseriu kiaušinius, druską ir vanilę. Po to, plakdami supilkite 3/4 puodelio cukraus, plakite kol masė pasidarys puri. Supilkite mišinį pyragams; plakite nedideliu greičiu, kol komponentai susimaišys. Supilkite tešlą į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą 40x25x2,5 cm kepimo skardą.
Kepkite 200 C orkaitėje 8-10 minučių arba kol pagels ir pyragas lengvai paspaustas viduryje atsitiesia. Išimkite pyragą iš padėklo ir suvyniokite į rankšluostį, pabarstytą miltiniu cukrumi. Suvyniokite rankšluostį ir pyragą į spiralę, pradėdami nuo trumpojo krašto. Atvėsinkite ant vielinio padėklo.
Tuo tarpu supilkite romą į persikus; atidėkite. Suplakite grietinėlę su 1/2 puodelio cukraus. Išvyniokite pyragą; nuimkite rankšluostį. Nusausinkite persikus. Patepkite pyragą puse suplakto kremo; sudėkite nusausintus persikus. Sudėkite likusį plaktą kremą. Suvyniokite pyragą. Padėkite ant serviravimo lėkštės siūle žemyn. Galima pabarstyti miltiniu cukrumi. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 2 valandoms.
Pervežkite šaldiklyje.
Patiekdami supjaustykite gabaliukais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai