Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Taurėnų g., Seniavos k., Kauno r. sav.,
Titnago g., Seniavos k., Kauno r. sav.,
Sergeičikų g., Sergeičikų I k., Kauno r. sav.,
Sakalų g., Sergeičikų II k., Kauno r. sav.,
Pilėnų g., Sietyno k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kiaušiniai 120 g cukraus 1 šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės 60 g miltu 30 g krakmolo 1 pakelis kepimo miltelių 7 persikai 1/8 l baltojo vyno 125 g miltinio
cukraus 200 g minkštos marcipanų masės 40 g skaldytų migdolų
Gaminimas: Į dubenėlį suleisti trynius, suberti 70 g cukraus, tarkuotą citrinos žievelę, įpilti 6 šaukštus karšto vandens ir išplakti iki purumo. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei krakmolu ir atsargiai
įmaišyti į paruoštą plakinį. 26 cm skersmens kepimo formą ištepti riebalais, sukrėsti tešlą ir išlyginti. Kepti ant vidurinio orkaitės įtvaro. Iškepusį torto paplotį atvėsinti. Šviežius persikus panardinti į karštą vandenį, nulieti šaltu vandeniu ir nulupti. Persikus perpjauti pusiau ir
išimti kauliukus. Supjaustytus persikus dėti į prikaistuvį, užpilti vynu, apibarstyti cukrumi (50 g) ir šiek tiek patroškinti. Po 10 minučių nukelti nuo viryklės ir palikti, kad atvėstų. Marcipanus šakute sutrinti su šlakeliu persikų sulčių ir šia mase aptepti atvėsusio papločio viršų bei
šonus. Paplotį papuošti persikų puselėmis, o šonus -skaldytais migdolais. Baltymus plakti, suberti miltinį cukrų ir išplakti iki standžių putų. Putas sukrėsti į konditerinį švirkštą su žvaigždutės formos antgaliu ir persikų tarpelius papuošti dailiais saldukais. Tortą apkepti orkaitėje, kol
saldukai gražiai pagels. Kepti 25 minutes, 190 C orkaitėje.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Biskvitui: 50 g kvietinių miltų 50 g bulvių krakmolo 150 g smulkaus cukraus 15 g vanilinio cukraus 2 kiaušiniai 50 g margarino VILNIUS kepiniams Kremui: 400 g jogurto 200
ml 30% grietinėlės 30 g želatinos 450 g persikų Žele sluoksniui: 400 ml apelsinų sulčių 20 g želatinos
Gaminimas: Biskvitas: Kiaušinius išplakite su cukrumi ir ištirpintu margarinu. Suberkite miltus, krakmolą, vanilinį cukrų ir gerai išmaišykite. Jei tešla
per kieta, įpilkite šiek tiek pieno. Tešlą supilkite į paruoštą kepimo formą. Kepimo formą naudokite tą, kurios nusiima dugnas ir šonai. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, 20-30 minučių. Kremas: Ištirpinkite želatiną (su keliais šaukštais vandens). Į ją supilkite
jogurtą, grietinėlę. Gerai išplakite su mikseriu. Suberkite persikus, permaišykite dar kartą, tik jau su šaukštu. (Persikus nulupkite, išimkite kauliukus ir supjaustykite kubeliais). Kremą supilkite ant iškepto biskvito. Palikite šaldytuve bent 3 valandoms. Žele sluoksnis: Apelsinų
sultyse ištirpinkite želatiną. Gerai išmaišykite. Ant sustengusio kremo sluoksnio užpilkite žele sluoksnį. Tortą laikykite šaldytuve per naktį. Jei mėgstate saldžiau galite tiek į kremą, tiek į žele sluoksnį dėti cukraus. Skanaus
|
|
|
|
|