Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
150 g trapių vaflių
1 skardinė “rududu” masės
3 valgomi šaukštai minkšto sviesto
Šokolado masei:
200 g juodojo šokolado
2 valgomi šaukštai sviesto
Papuošimui:
kepintos migdolų plokštelės


Gaminimas:
Skardinę karamelinės masės sumaišyti su minkštu sviestu.
Gauta mase sutepti vaflius. Vienam mini tortukui sunaudojau 5 vaflius. Baigiant tepti 5 sluoksnius, karameline mase aptepti šonus.
Suteptus vaflius paslegti per naktį (ant viršaus uždėkite pjaustymo lentelę, o ant jos pvz. puodą).
Kitą dieną pasiruoškite šokolado masę.
Vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą su sviestu.
Gauta mase aptepkite vaflių paviršių. Man liko šiek tiek šokolado tai vietomis aptepiau ir šonus.
Viršų ir šonus papuoškite kepintomis (sausoje keptuvėje) migdolų plokštelėmis. Tikrs ir smulkinti lazdyno riešutai.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
6 vidutiniai vaflių lakštai
200 g sviesto
0,5 indelio kondensuoto pieno su cukrumi (100g)
1 a. š. vanilės
1 stiklinė tirštos slyvų uogienės
0,5 stiklinės cukraus pudros


Gaminimas:
Sviestą išsukti su cukraus pudra, po to supilti kondensuotą pieną, suberti vanilę ir viską gerai išsukti.
Šiuo mišiniu pertepti vieną vaflį, ant jo dėti kitą, vėl pertepti sviestu, uždėtą kitą vaflį pertepti slyvų uogiene, vėl uždėti vaflį ir pertepti sviestu, ant jo dėti kitą vaflį ir pertepti likusiu sviestu.
Uždengti paskutiniu vafliu ir viską paslėgti.
Aš laikau per naktį šaltai paslėgus, o ryte supjaustau rombais.
Skanu prie kavos bei arbatos.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai