Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pievų g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Pirmūnų g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Posūkio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Pramonės g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Pušynėlio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 l kiaulienos sultinio 100 g ryžių 100 g perlinių kruopų 1 svogūnas druska pipirai lauro lapai (Lauro lapas) 100 g rūkytų lašinukų aliejus
kepimui
Gaminimas: Ryžius ir perlines kruopas išbrinkiname. Perlines kruopas išverdame atskirai, o ryžius verdame sultinyje kartu su pakeptu svogūnu bei prieskoniais. Lašinukus pakepame keptuvėje. Išvirusius ryžius, svogūną bei perlines kruopas pertriname per sietelį,
sudedame į sultinį ir gerai išmaišome. Užberiame pakeptus lašinukus be riebalų.
|
|
|
|
|