Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sen. Rytu saliu skysciu turio vienetas (10 batu arba 450 litru) ,
Sen. Romos svorio vienetas (12 unciju) ,
Sen. Rusu ilgio matas (1, 067 km) ; Lietuvoje? varsna,
Sen. svorio vienetas; vartotas Babilone, Asirijoje, veliau Graikijoje,
Sen. turio matas, vartotas Lietuvoje XVI-XX a. (apie 0, 25 litro) ,
Tujų g., Pačeriaukštės I k., Biržų r. sav.,
Klevų g., Pagaičiškių k., Biržų r. sav.,
Parko g., Pagirių k., Biržų r. sav.,
Dvaro g., Palaimos k., Biržų r. sav.,
Biržų g., Papilio mstl., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pievagrybiai, 500 gramų Grietinė, 0.8 stiklinės Sviestas, 1.5 šaukšto Svogūnai, 2 vienetai Juodieji pipirai, truputį Lauras, truputį Petražolės, truputį Druska, pagal
skonį
Gaminimas: Pievagrybiai nuplaunami, nulupami, supjaustomi ir išverdami truputyje vandens. Jauni grybai verda 10 min., senesni — 20 min. Išgriebti grybai perpilami šaltu vandeniu, sukrečiami į keptuve, užpilami grietine, pagardinami svieste pakepintais svogūnais, prieskoniais ir
dar kiek pakaitinami. Tiekti tinka su virtomis bulvėmis.
|
|
|
|
|