Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nedidelis lengvos konstrukcijos dekoratyvinis pastatas, daznai su azurinemis sienomis,
Fundamentaliuju daleliu grupe, sudaranti elementariasias daleles hadronus (nuklonus, hiperonus, pionus ir tauonus) ,
Mokslas, tiriantis psichikos reiskinius, ju kilme, raida,
Prancuzijos architekturai budingi miesto rumai (statyti XVI - XVIII a.) ,
Pirmasis prezidentas, gaves Nobelio taikos premija,
Birelių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pievagrybiai, 500 gramų Grietinė, 0.8 stiklinės Sviestas, 1.5 šaukšto Svogūnai, 2 vienetai Juodieji pipirai, truputį Lauras, truputį Petražolės, truputį Druska, pagal
skonį
Gaminimas: Pievagrybiai nuplaunami, nulupami, supjaustomi ir išverdami truputyje vandens. Jauni grybai verda 10 min., senesni — 20 min. Išgriebti grybai perpilami šaltu vandeniu, sukrečiami į keptuve, užpilami grietine, pagardinami svieste pakepintais svogūnais, prieskoniais ir
dar kiek pakaitinami. Tiekti tinka su virtomis bulvėmis.
|
|
|
|
|