Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Visorių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g pievagrybių 1 šaukštelis prieskoninių žolelių (peletrūno, mairūno) žalių petražolių svogūnlaiškių 1/2 šaukšto garstyčių 2 šaukštai sviesto 1 šaukštas vyno acto arba citrinos
sulčių
Gaminimas: Pievagrybius nuplauti, nusausinti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Indelyje išlydyti sviestą, sudėti pievagrybius ir kelias minutes troškinti ant mažos ugnies. Pabarstyti žolelėmis ir sukapotais žalumynais. Suberti garstyčias ir gerai
išmaišyti. Baigiant troškinti supilti vyno actą arba citrinos sultis. Iš minkštų grybų nupilti arba nugarinti skysčio perteklių.
|
|
|
|
|