Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Beržų g., Gaižaičių k., Joniškio r. sav.,
Gėlių g., Gaižaičių k., Joniškio r. sav.,
Kęstučio g., Gaižaičių k., Joniškio r. sav.,
Laukų g., Gaižaičių k., Joniškio r. sav.,
Sodų g., Gaižaičių k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g pievagrybių 200 g sutarkuoto fermentinio sūrio 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių 1 kiaušinis 2 šaukštai žalių petražolių 1 šaukštas sviesto 2 šaukštai
grietinės druskos pipirų
Gaminimas: Pievagrybius nuvalyti, kotelius, nupjautus prie pat kepurėlių, smulkiai sukapoti, įdėjus sviesto patroškinti. Šaukštą maltų džiūvėsėlių išmaišyti su grietine, grybų koteliais, fermentiniu sūriu, kiaušiniu ir petražolėmis, pagal
skonį įberti druskos ir pipirų. Į pievagrybių kepurėles suformuoti kauburėlius iš paruošto įdaro. Pievagrybius sudėti į sviestu išteptą atsparų karščiui indą, apipilti grietine, įdėti į įkaitintą orkaitę ir kepti, kol įgaus aukso spalvą.
|
|
|
|
|