Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
12 didelių pievagrybių
0,25 stiklinės aliejaus
Pesto įdaras:
2 stiklinės šviežių baziliko lapų (Bazilikas)
0,5 stiklinės sutarkuoto parmezano (labai kieto fermentinio sūrio)
0,75 stiklinės aliejaus
1 šaukštas migdolų
3 skiltelės česnako
0,25 šaukštelio šviežiai maltų pipirų
1,5 šaukštelio druskos

Gaminimas:
Migdolus nuplikyti, nulupti.
Visus pesto komponentus išmaišyti plaktuvu, paskaninti.
Pievagrybius nuplauti, nuvalyti, nuvarvinti, nupjauti kotelius.
Į dubenėlį supilti aliejų, paeiliui mirkyti jame grybus.
Kepurėles dėti grilyje apačia ant grotelių, kepti, kol apskrus, apversti, pridėti pesto ir toliau kepti, kol įgaus aukso spalvą.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai