Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gvazdikų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200g pievagrybių; 1 kiaušinis; pienas arba vanduo; miltai; druska ir pipirai; Provanso žolelės; krapai pabarstymui; aliejus kepimui.
Gaminimas: Pievagrybius
nuplauname, stambesnius perpjauname per pusę. Iš kiaušinio, miltų, pieno ir prieskonių išmaišome panašią tešlą kaip blynams, gal kiek skystesnę. Pievagrybius merkiame į tešlą ir verdame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Išėmus iš aliejaus, dedame ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus
nuvarvėtų. Prieš patiekiant ant stalo pabarstome krapais. Skanaus :)
|
|
|
|
|