Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g pievagrybių
100 g lašinių
2 šaukštai sviesto
druskos
aštrios paprikos
petražolės


Gaminimas:
Dideliems pievagrybiams nupjaunami kotai.
Švarios galvutės pakaitomis su mažais lašinių kubeliais suveriamos ant iešmo.
Pavilgomos ištirpintame svieste, kuris pagardinamas druska ir aštrios paprikos. Kepama grilyje kol grybai iškepa ir truputi paruduoja.
Kepimo laikas priklauso ir nuo kepurėlių dydžio.
Papuošiama petražolių šakutėmis.
Tiekiama prie keptos paukštienos arba tik su balta duona.
Arba: Didelės pievagrybių kepurėlės farširuojamos faršu pagardintu prieskoniais, dedamos į grilį ir kepamos. Tiekiama su bulvių piure.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai