Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 gramų pievagrybių,
3 pomidorai,
1 svogūnas,
2 morkos,
2.5 litro vištienos sultinio,
Truputį džiovintų krapų,
Druskos pagal skonį
90 gramų sviesto,
Maltų juodųjų pipirų pagal skonį

Gaminimas:
Pomidorus nuplikiname verdančiu vandeniu ir paliekame pamerktus keletą min. Taip odelė pasišalins labai lengvai. Morkas nuskutame ir susmulkiname šiaudeliais. Svogūnus susmulkiname kubeliais. Pusėje dalies turimo sviesto pakepiname ant silpnos ugnies svogūną su morkomis. Daržovėms suminkštėjus, ant jų dedame blenderiu sumaltų pomidorų tyrę. Dar porą min. patroškiname ir dedame į šalį. Likusiame svieste pakepiname griežinėliais supjaustytus, prieš tai kruopščiai nuplautus pievagrybius. Tuo tarpu verdame sultinį. Jam užvirus, į puodą sudedame patroškintas daržoves bei pakepintus grybus. Paverdame kokias 1o min ir skaniname maltais juodaisiais pipirais, druska. Galime dėti porą šaukštų pomidorų padažo, lauro lapelių, maltų čili pipirų. Apibarstome smulkintais džiovintais krapais.
Patiekiame su grietine bei su lupenomis virtomis bulvėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai