Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 l prieskoninių daržovių nuoviro
400 g pievagrybių
1 mažas svogūnas
1 šaukštas sviesto
2 šaukštai miltų
2 tryniai
1 stiklinė grietinėlės
žalių petražolių
druskos
pipirų

Gaminimas:
Pievagrybius ir svogūną supjaustyti griežinėliais, ištroškinti svieste, perdėti į puodą su nuoviru ir užvirinti. Supilti tyrę, paruoštą iš miltų ir 5 šaukštų vandens. Kelias minutes virinti, nukelti nuo ugnies, išmaišyti plaktuvu ir dar kartą pašildyti. Trynius, išmaišytus su grietine ir nedideliu karšto nuoviro kiekiu, supilti į sriubą, išmaišyti ir tučtuojau nukelti nuo ugnies (nevirinti), pagardinti. Patiekti su skrebučiais ir kapotomis žaliomis petražolėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai