Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai: 12 didelių pievagrybių Svogūnas 350g sūrio su mėlynaisiais pelėsiais 3/4 stiklinės smulkintų graikinių riešutų šaukštas džiūvėsėlių 2 šaukštai smulkintų krapų 4 šaukštai sviesto pagal skonį druskos maltų juodųjų pipirų Gaminimas: Pievagrybius nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Kotelius nupjaukite, susmulkinkite ir kartu su smulkintais svogūnais pakepinkite šaukšte įkaitinto sviesto. Sūrį sutrinkite šakute ir sumaišykite su kepintais pievagrybių koteliais, krapais ir riešutais. Tris šaukštus riešutų atidėkite ir sumaišykite su džiūvėsėliais. Pievagrybių kepurėles apibarstykite pipirais, druska ir įdarykite sūrio mase. Apibarstykite riešutų ir džiūvėsėlių mišiniu, sudėkite į sviestu išteptą kepimo skardą. Ant kiekvienos kepurėlės uždėkite po gabalėlį sviesto ir 25 minutėms pašaukite į 190 laipsnių karštumo orkaitę. Tiekdami į kepurėles įsmeikite po dekoratyvų konditerinį smeigtuką.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai