Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600 g pievagrybių
1 žiedinis kopūstas
1 morka
0,5 svogūno
1 skiltelė česnako
Sviestas, arba aliejus, kepimui
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, malti, pagal skonį
Padažui reikės:
2 šaukštų grietinės
2 šaukštų pomidorų padažo
1 šaukto sojos padažo


Gaminimas:
Pievagrybius kruopščiai nuplauti ir supjaustyti griežiniais. Morką sutarkuoti burokine tarka, pusė svogūno galvos bei česnako skiltelę susmulkinti. Žiedinį kopūstą taip pat.
Įkaitintame aliejuje arba išlydytame svieste pakepinti tarkuotas morkas. Joms šiek tiek suminkštėjus, dėti pievagrybius su žiediniais kopūstais ir tegul troškinasi uždengtoje keptuvėje. Neilgai trukus sudėti svogūną su česnaku. Viskam dar kiek pasitroškinus, supilti padažą ir toliau troškinti, kol visi ingredientai gerai išsitroškins.
Pabaigoje paskaninti druska bei maltais juodaisiais pipirais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai