Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viršupio Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 stiklinės miltų 200 g sviesto 2 stiklinės kefyro uogienės
Gaminimas: Išmaišyti tešlą ir iškočioti į 0,8 - 1 cm storio apvalų blyną. Užvyniojus ant kočėlo pernešti į riebalais
išteptą skardą, ištiesti. Vienoje blyno pusėje vienodu sluoksniu sudėti uogienę, uždengti kita puse, užspausti kraštus ir suteikti pyragui pusmėnulio formą. Kepti 220 laipsnių temperatūros orkaitėje.
|
|
|
|
|