Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ilgoji g., Turgelių k., Šalčininkų r. sav.,
Jašiūnų g., Turgelių k., Šalčininkų r. sav.,
Medininkų g., Turgelių k., Šalčininkų r. sav.,
Naujasis skg., Turgelių k., Šalčininkų r. sav.,
P. Bžostovskio g., Turgelių k., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: išmušta karbonadinė mėsa jūros druska įvairūs žalumynai kiaulienos prieskoniai aliejus obuoliai spanguolių arba bruknių džemas 1 šaukštas cukraus raudonas vynas provanso
žolelės
Gaminimas: Mėsą pabarstome druska, žolelėmis ir prieskoniais. Apkepame iš abiejų pusių ant nedidelio kiekio aliejaus. Į likusį aliejų keptuvėje įpilam šlakelį raudono vyno, išmaišome. Galima įdėti dar prieskonių. Obuolius perpjaunam pusiau, nulupam, išimam sėklides. Į puodą
įpilame vandens, kad obuolį apsemtų iki pusės. Užverdame, beriam šaukstą cukraus, dedame obuolio pusę ir kiekvieną puselę po 2 minutes paverdame. Į obuolį, kur buvo sėklidės, dedame šaukštelį spanguolių džemo. Į lėkštę dedame porą kepsnelių, per vidurį obuoliuką, šone pilame vyno padažą. Tiekiam su
bulvių koše arba ryžiais. Skanaus.
|
|
|
|
|