Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lelijos Sodų 3-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lelijos Sodų 4-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lelijos Sodų 5-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lelijos Sodų 6-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lelijos Sodų 7-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: išmušta karbonadinė mėsa jūros druska įvairūs žalumynai kiaulienos prieskoniai aliejus obuoliai spanguolių arba bruknių džemas 1 šaukštas cukraus raudonas vynas provanso
žolelės
Gaminimas: Mėsą pabarstome druska, žolelėmis ir prieskoniais. Apkepame iš abiejų pusių ant nedidelio kiekio aliejaus. Į likusį aliejų keptuvėje įpilam šlakelį raudono vyno, išmaišome. Galima įdėti dar prieskonių. Obuolius perpjaunam pusiau, nulupam, išimam sėklides. Į puodą
įpilame vandens, kad obuolį apsemtų iki pusės. Užverdame, beriam šaukstą cukraus, dedame obuolio pusę ir kiekvieną puselę po 2 minutes paverdame. Į obuolį, kur buvo sėklidės, dedame šaukštelį spanguolių džemo. Į lėkštę dedame porą kepsnelių, per vidurį obuoliuką, šone pilame vyno padažą. Tiekiam su
bulvių koše arba ryžiais. Skanaus.
|
|
|
|
|