Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Styginis muzikos instrumentas, kuriuo skambinama tam tikromis lenktomis lazdelemis,
Styginis rusu liaudies instrumentas, turintis 3 stygas, trikampi korpusa, skambinamas pirstais,
Styginis ukrainieciu liaudies muzikinis instrumentas,
Stiklinis indas alui gerti,
Stiklinis indas vandeniui, vynui ar stipriesiems gerimams laikyti,
Parko g., Gabriliavos k., Elektrėnų sav.,
Tujų g., Gabriliavos k., Elektrėnų sav.,
Anykštos g., Geibonių k., Elektrėnų sav.,
Aušros g., Geibonių k., Elektrėnų sav.,
Dobilo g., Geibonių k., Elektrėnų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g svogūnų 3 šaukštai sviesto 4 riekelės prancūziško batono 1,5 l. daržovių arba mėsos sultinio Šaukštas miltų 50 g tarkuoto parmezano sūrio pagal skonį
druskos Pipirai
Gaminimas: Iš mėgstamų daržovių ar jautienos išvirkite sultinį ir perkoškite Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Pusantro šaukšto sviesto išlydykite puode storu dugnu ir paskrudinkite svogūnus. Kai jie pagels, suberkite miltus ir
kepinkite dar apie 10 minučių. Į puodą lėtai supilkite sultinį, įberkite pipirų ir druskos. Virkite apie 20 minučių. Prancūzišką batoną iš abiejų pusių pakepinkite likusiame svieste Sriubą išpilstykite į karščiui atsparius dubenėlius, į kiekvieną įdėkite po prancūziško batono riekelę,
apibarstytą tarkuotu parmezano sūriu. Dubenėlius su sriuba sustatykite į vidutinio karštumo orkaitę ir kaitinkite apie 10 minučių kol sūris išsilydys.
|
|
|
|
|