Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tiurku salyse, Mongolu imperijoje, Kijevo Rusioje - valstybes vadovo titulas,
Zinduoliai Dermoptera; gyvena Pietr. Azijos tropiniuose miskuose; kates dydzio,
Pasak Biblijos, religine arba tautine Izraelio zydu bendruomene,
Raudonasis aitroko skonio spirituotas desertinis vynas, gaminamas is raudonuju vynuogiu sulciu, kurios pries rauginima pakaitinamos,
Alzyre, Maroke, Tunise velyvaisiais viduramziais - miesto, apygardos, genties arba genciu grupes valdytojas,
Viesulų g., Lingailių k., Šiaulių r. sav.,
Avinupio g., Lukšių k., Šiaulių r. sav.,
Ąžuolo g., Lukšių k., Šiaulių r. sav.,
Gražuolių g., Lukšių k., Šiaulių r. sav.,
Noreikių g., Lukšių k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 svogūnas 2 česnako skiltelės 1 aitrioji paprika 400 g maltos mėsos 2 šaukštai alyvų aliejaus 1/4 l mėsos sultinio 1/8 l raudonojo vyno druskos 3 pomidorai (200
g) šaukštas pomidorų tyrės 850 ml konservuotų baltųjų pupelių 1 šaukštas maltų saldžiųjų paprikų 2 šaukštai kapotų petražolių
Gaminimas: Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti mažais kubeliais. Aitriąją papriką perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti plonais
pusžiedžiais. Maltą mėsą padalinti į 2 porcijas ir pakepinti su aliejumi. Dažnai maišyti, kad mėsa būtų biri. Suberti supjaustytą svogūną, česnaką ir papriką, užpilti sultiniu bei vynu, pasūdyti ir virti uždengtame keptuve. Pomidorus nuplikyti, nulupti, išpjauti vaiskočius, perpjauti į 4
dalis, išskobti sėklas ir supjaustyti kubeliais. Į keptuvą su mėsa suversti pupeles, išmaišyti ir dar 10 minučių pavirti. Suversti pomidorų kubelius, pagardinti pomidorų tyre, saldžiųjų paprikų milteliais, petražolėmis, išmaišyti ir palikti. Jei reikia, pasūdyti.
|
|
|
|
|