Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokslinis darbas, uz kuri suteikiamas auksciausias mokslinis laipsnis,
Musulmonas, atlikes religine kelione i Meka,
Norvegu tautinis sokis, atliekamas vieno vyro,
Japonu kasdieninis medinis apavas,
Didziulis Afrikos upiu zinduolis, primenantis kiaule, begemotas,
Uosių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 juodos duonos 150 g sviesto 150 g kiaulienos kumpio, rukyto 3 virtų kiaušinių 150 g fermentinio sūrio 150 g majonezo
Gaminimas: Šiam patiekalui tinka
ruginė arba kvietinė duona. Labai gerai jei duonos kepalai apvalūs. Nupjausčius plutas, duoną supjaustome plonomis riekėmis ir aplyginame kraštus. Riekes aptepame įdaru, sudedame viena ant kitos ir lengvai prispaudžiame. Torto viršų ir šonus aptepame tirštu majonezu arba sūrio kremu.
Šonus galima apibarstyti kapotais raugintais agurkais, virtu kapotu kiaušiniu ar virtu smulkiai supjaustytu liežuviu. Viršų puošiame rūkytos dešros ar lašišos griežinėliais, susuktais vamzdeliu. Torto sluoksnius galima pertepti kelių rūšių įdarais. Jūsų pasirinkimui gali būti 3
įdarai: • Į išsuktą sviestą dedame lygiomis dalimis sukapoto rūkyto kumpio, kapoto virto kiaušinio ir stambiai sutarkuoto fermentinio sūrio. Viską gerai išmaišome. • Jums reikės griežinėlio virto rūkyto kumpio, 3 griežinėlių fermentinio sūrio, pusės marinuoto agurko ir silkės.
Viską du kartus sumalame ir sumaišome su išsuktu sviestu. • Dalį majonezo sumaišome su pomidorų tyre, kitą dalį su garstyčiomis. Tortą sluoksniais pertepiame vienu ar kitu majonezu. Viršų puošiame kapotais kiaušinių tryniais, ridikėliais ir petražolių lapeliais.
|
|
|
|
|