Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Karklės 4-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Karklės g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Kaštonų g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Lakštučių 1-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Lakštučių 2-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 350g. migdolų, šaukštas alyvų aliejaus, žiupsnelis maltos paprikos, druskos.
Gaminimas: Aliejų įkaitiname keptuvėje ir maišydami jame pakepiname migdolus. Išgriebiame, suberiame ant
popierinio rankšluosčio, kad šis sugertų riebalų perteklių. Ataušusius migdolus suberiame į indą su dangteliu, apibarstome paprika, druska. Indą uždarome ir gerai pakratome ir padedame šaltai. Prieš tiekiant suberiame į lėkštelę, dar kartą apibarstome paprika. Pastabos: Paruošimo laikas tik
10min. Taip paruoštus riešutus šaltai galima laikyti net keturias dienas. Jei mėgstate aštriau, naudokite maltą aštrąją papriką, jei ne - saldžiąją. Užkandis prie alaus paruoštas!
|
|
|
|
|