Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Partizanų g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Paupės g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Pavasario g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Pergalės g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Perkūno g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Ryžiai, 1.5 stiklinės Sviestas, 1 šaukštas Svogūnai, smulkinti, 3 šaukšteliai Salierai, smulkinti, 3 šaukšteliai Druska, pagal skonį Cukrus, truputį Apelsinų sultys, 1
stiklinė
Gaminimas: Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai
apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
|
|
|
|
|