Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Parasykite filmo pavadinima:? .. niekada nemirsta,
Parasykite gotisko vardo Amalrichas italiska forma,
Parasykite vienu zodziu: vonas, australis, litas, ugija, tugrikas, afganis,
Pas vokiecius ir anglus Smitas, pas ukrainiecius Kovalis, o pas zydus ..? ,
Patefonas ir radijas kartu,
Balsių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Balsių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Balsių Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Balsių Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Balstogės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 16 viščiukų sparnelių 200 g maltų džiūvėsėlių 100 g miltų druskos pipirų 1,5 l aliejaus (kepimui) 3 kiaušiniai
Gaminimas: Kiaušinius išplakite lėkštėje su druska ir
pipirais. Miltus ir tarkuotus džiūvėsėlius išberkite į skirtingus dubenėlius. Sparnelius nuplaukite, nusausinkite. Apvoliokite juos miltuose, po to džiūvėsėliuose. Įkaitinkite puode riebalus iki 180°C. Dėkite sparnelius porcijomis į verdantį aliejų, kepkite 15 min. iki rusvai auksinės
spalvos. Išėmę sparnelius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.
|
|
|
|
|