Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
16 viščiukų sparnelių
200 g maltų džiūvėsėlių
100 g miltų
druskos
pipirų
1,5 l aliejaus (kepimui)
3 kiaušiniai

Gaminimas:
Kiaušinius išplakite lėkštėje su druska ir pipirais.
Miltus ir tarkuotus džiūvėsėlius išberkite į skirtingus dubenėlius.
Sparnelius nuplaukite, nusausinkite. Apvoliokite juos miltuose, po to džiūvėsėliuose.
Įkaitinkite puode riebalus iki 180°C. Dėkite sparnelius porcijomis į verdantį aliejų, kepkite 15 min. iki rusvai auksinės spalvos.
Išėmę sparnelius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai