Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g virtos žuvies
1 bandelė
2 švieži svogūnai su laiškais
2 šaukštai kapotų petražolių
2 šaukštai krapų
15 g razinų
1/2 šaukštelio kvapiųjų pipirų
druskos, juodųjų pipirų
100 g miltų
aliejaus

Gaminimas:
Žuvį (be odos ir kaulų) sutrinti šakute. Bandelę 10 minučių mirkyti šaltame vandenyje, nuspausti ir sutrupinti. Šviežius svogūnus su laiškais nuvalyti ir supjaustyti mažais gabaliukais.
Žuvį sumaišyti su bandele, suberti kapotus žalumynus, razinas, kvapiuosius pipirus, pagardinti druska bei pipirais.
Iš faršo suformuoti pirštelius, apvolioti miltuose (kad iskepusi plutelė būtų traški).
Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti pirštelius ir kepti, kol gražiai pagels. Retkarčiais pakratyti keptuvę, kad piršteliai nepriskrustų prie dugno. Galima patiekti ir šaltus, ir šiltus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai