Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žiedų g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Žiobrinės g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Aukštagalių g., Smalininkų m., Jurbarko r. sav.,
Ąžuoliuko Sodo 1-oji g., Smalininkų m., Jurbarko r. sav.,
Ąžuoliuko Sodo 2-oji g., Smalininkų m., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g virtos žuvies 1 bandelė 2 švieži svogūnai su laiškais 2 šaukštai kapotų petražolių 2 šaukštai krapų 15 g razinų 1/2 šaukštelio kvapiųjų pipirų druskos, juodųjų pipirų 100
g miltų aliejaus
Gaminimas: Žuvį (be odos ir kaulų) sutrinti šakute. Bandelę 10 minučių mirkyti šaltame vandenyje, nuspausti ir sutrupinti. Šviežius svogūnus su laiškais nuvalyti ir supjaustyti mažais gabaliukais. Žuvį sumaišyti su bandele, suberti kapotus žalumynus, razinas,
kvapiuosius pipirus, pagardinti druska bei pipirais. Iš faršo suformuoti pirštelius, apvolioti miltuose (kad iskepusi plutelė būtų traški). Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti pirštelius ir kepti, kol gražiai pagels. Retkarčiais pakratyti keptuvę, kad piršteliai nepriskrustų prie dugno.
Galima patiekti ir šaltus, ir šiltus.
|
|
|
|
|