Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Neskustų morkų;
500 g grietinės;
2 – 3 skiltelės česnako;
Pakelio specialių traškučių prieskonių (jei skirti maišyti su grietine).


Gaminimas:
Sumaišykite prieskonius ir grietinę. Supilkite į indą, kuriame tieksite šį padažą. Nupjaukite morkas taip, kad jų galai kyšotų iš dubens, kaip pavaizduota paveikslėlyje. Supjaustykite česnako skiltetes taip, kad atrodytų kaip nagai. Šiek tiek iškobkite morkos galą, kad pritvirtintas česnakas atrodytų kaip tikras nagas. Česnaką tvirtinkite, patepdami šiek tiek pagaminto padažo. Morkas išdestykite taip, kad atrodytų, jog iš dubens lenda ranka. Sudėję morkas, dubenį įdėkite į šaldytuvą, kad viskas pastengtų.
Padažą valgykite su traškučiais :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai