Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g plekšnės
250 g svogūnų
3 šaukštai pomidorų pastos arba pomidorų padažo
Džiūvėsėliai
Druska
Kiti prieskoniai (pagal skonį)
Svogūnų laiškai
Aliejus


Gaminimas:
Žuvį išvalome ir įtriname prieskoniais, paliekame 30 minučių.
Susmulkiname svogūnus ir sudedame įkaitintą aliejų. Po to supilame 150 ml vandens, įmaišome pomidorų padažą ir troškiname 5 minutes.
Žuvį pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai pagels.
Žuvį patiekiame su pasigamintu padažu.
Galima apibarstyti svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2017 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai