Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žalioji g., Kvėdarnos mstl., Šilalės r. sav.,
Žemaitės g., Kvėdarnos mstl., Šilalės r. sav.,
Aušros g., Laukuvos mstl., Šilalės r. sav.,
Draugystės g., Laukuvos mstl., Šilalės r. sav.,
Eitvydaičių g., Laukuvos mstl., Šilalės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g plekšnės 250 g svogūnų 3 šaukštai pomidorų pastos arba pomidorų padažo Džiūvėsėliai Druska Kiti prieskoniai (pagal skonį) Svogūnų
laiškai Aliejus
Gaminimas: Žuvį išvalome ir įtriname prieskoniais, paliekame 30 minučių. Susmulkiname svogūnus ir sudedame įkaitintą aliejų. Po to supilame 150 ml vandens, įmaišome pomidorų padažą ir troškiname 5 minutes. Žuvį pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame
įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai pagels. Žuvį patiekiame su pasigamintu padažu. Galima apibarstyti svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.
|
|
|
|
|