Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
150 g kvietinių miltų
50 g sviesto
30 g krakmolo
4 kiaušiniai
1 a. š. kepimo miltelių
Įdarui:
250 g varškės
3 v. š. grietinėlės
1 v. š. vanilininio cukraus
50 g cukraus
20 g šokolado drožlių


Gaminimas:
250 ml vandens užvirinti su sviestu ar margarinu. Puodą nukelti nuo viryklės, suberti miltų ir krakmolo mišinį ir maišyti, kol susiformuos tešlos gniužulas. Jį kaitinti apie 1 min., kol tešla lengvai atsiskirs nuo puodo dugno. Karštą tešlą iš karto sudėti į dubenėlį ir po vieną įmaišyti kiaušinius. Kai tešla ima blizgėti ir sunkiai varva nuo šaukšto, kiaušinių pakanka.
Orkaitę įkaitinti iki 200 C temperatūros. Į ataušusią tešlą įmaišyti kepimo miltelius. Dviem šaukštais suformuoti nedidelio dydžio tešlos rutuliukus ir juos išdėliuoti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kepti 25-30 min.Per pirmąsias 15-20 min. neatidaryti orkaitės durelių, kad tešla nusukristų. Iškepusių pyragėlių viršų tuojau pat nupjauti ir viską ataušinti.
Įdarui varškę sumaišyti su giretinėle, cukrumi bei vaniliniu cukrumi.
Varškės masę įdėti į pyragaičius, pabarstyti šokolado drožlėmis. Uždėti pyragėlių viršų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai